Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(...)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svetainę finansuoja
 
 
 

 
 
 
 
Raseinių rajono žuvininkystės vietos veiklos grupė (VVG)

2019 m. rugsėjo 21 d. Raseiniuose vyko miesto šventė "Rudens bendrystės sodas". Šventėje dalyvavo ir Raseinių rajono žuvininkystės regiono vietos veiklos grupės atstovai.

Šventės metu vyko mugė, kurioje dalyvavo įvairaus amato atstovai ne tik iš Raseinių rajono, bet ir iš visos Lietuvos. Mugėje dalyvavo ir savo produkcijos kvietė įsigyti ir žuvinikystės sektorioaus atstovai.

Šventėje dalyvavo ir nemažai Raseinių rajono kaimų bendruomenių, kurie mielai bendravo su šventės dalyviais, dalijosi įspūdžiais, kalbėjo apie bendruomenių veiklą. Renginio metu Raseinių RŽRVVG atstovai bendravo su šventės dalyviais, verslo ir bendruomenių atstovais, kuriuos supažindino su 2016 - 2023 m. vietos plėtros strategija, investicinių priemonių galimybėmis, besidomintys buvo kviečiami aktyviai dalyvauti ir teikti vietos projektus. Taip pat buvo kalbama apie gyventojų motyvaciją, buvo generuojamos idėjos, kurios padėtų sėkmingiau įgyvendinti VPS.

Renginio metu dalyviams buvo pristatyta visa reikalinga informacija apie  kvietimų dokumentaciją pagal VPS priemones, taip pat buvo aptarti reikalavimai keliami vietos projektų paraiškoms.

   

 
 
 
 
Partneriai ir remėjai
 
 
 
Kopijuoti ir platinti www.zvvg.lt informaciją be sutikimo draudžiama.
Tinklapių kūrimas: profesoriai.lt
lt en ru